19 окт. 2011 г.

Spre Madrid trebuie sa tindem...


Real Madrid-Olympic Lyon 4-0
Antrenament,plimbare sau meci???cred ca asa trebuie sa sune intrebarea...ma uimeste aceasta echipa Mourinhimoasa,care imparte goluri la toti,fara exceptii...si o face intr-o maniera jucausa,lipsita de emotii,lipsita de precipitari...acest fenomen se numeste CLASA.Trebuie sa te nasti un geniu al fotbalului sau sa "maninci pamint" pentru a ajunge la un asa nivel.Nu degeaba le spun "galactici",cu siguranta sunt de pe alta planeta.Toata viata esti in cautare de ceva nou,ceva mai tare,ceva ce te depaseste...si tinzi cu tot dinadinsul sa te perfectionezi.Sunt profund convins ca Real Madrid este echipa de la care am ce invata.
P.S. Sunt de acord sa maninc pamint,la propriu,sa merg pe jos pin'la Madrid,doar ca sa cunosc farmecul acestei senzationale echipe...pe curind

1 комментарий:

  1. Deasemenea si pentru mine Real Madrid e echipa favorita. Despre meciul de ieri pot spune tot aceea ce si a fost anul trecut in runda Play-Off cind GALACTICII au cistigat pe atunci un adversar pentru dinsii neconvinabil - Lyon cu 3-0. Cit de usor au cistigat acest meci si cu cita vointa si cu multa CLASA!!!

    ОтветитьУдалить