26 мар. 2012 г.

O culoare,o echipa,o dragoste,o familie...

Vreau sa vorbesc despre suporteri.Vreau sa evoc despre oamenii curajosi care vin in tribuna pentru a sustine echipa favorita.Vreau sa omagiez responsabilii pentru spectacolul din preajma terenului.Vreau sa cad in genunchi celor care isi dedica timpul pentru a compune lozinci,versuri,strigari intru sustinerea favoritilor...Cu ce le-am meritat aceasta dragoste?De ce suntem alesii multimii?Pentru ce fapte suntem invadati de o stima neconditionata?In ce masura putem rasplati glasurile ragusite care ne incalzesc auzul si ne "mîna" spre victorie?Sintem oare meniti pentru a aduce bucurie pe grimasa omenirii?
Unicul lucru pe care il pot afirma cu certitudine este ca nu suntem demni de un asemenea suport!Poate suna foarte crunt,insa...fiecare fotbalist in teren isi indeplineste in mare parte interesele proprii...joaca pentru salariu si o perspectiva de progres,astfel indeplinind indicatiile antrenorului...pe cind "bravii" din peluza o fac neconditionat,din porniri transparente si din dragoste voluptoasa...
Tot ce le datoram acestor caractere tupeiste...sunt o groaza de aplauze sincere,venite din bunul simt,si evident din recunostinta omeneasca!
Pe final vreau sa fac o mica corectie...SPECTACOLUL IN FOTBAL ESTE CREAT DE ACEI INFLACARATI CARE INCALECA TRIBUNELE,ASTFEL JOCUL PROPRIU-ZIS DOAR COMPLETEAZA CAPODOPERA!
P.S. Toate aceste rinduri sunt dedicate suporterilor adevarati ai fotbalului moldovenesc!!!FC Academia,felicitari...ai suporteri!!!pe care nu-i pot descrie cu simplele taste ale calculatorului...RESPECT,efortul de la meci nu a scapat de ochiul meu prudent!...pe curind

Комментариев нет:

Отправить комментарий