23 июн. 2012 г.

Cele 2 cuvinte..!

Proprietarii magazinelor, barurilor, cafenelelor, gheretelor indreptind mustata ondulata se freaca pe miini schitind un zimbet lipsit de dinti, curge apa din frigidere! Pe cind  vinzatorii isi freaca miinile, furnicile de birou isi netezesc telecomanda aerului conditionat, cu o vadita placere apasind pe descresterea temperaturii necrutatoare.In timp ce soricanii se ascund prin ambarele lor umbrite, vinzatorii de tehnica refrigeratoare baga bife increzute in dreptul coloanei "realizari".Baga nu doar bife, ci si marfa de clasa inferioara descriind-o drept ultima poanta a tehnologiei...sirul continua, in acelasi moment piscinile n-au nevoie de invitatii, doritorii sa se inmoaie, uneori sa se spele, sa se balaceasca, stau in rind ca la piine calda...nici la deschiderea primului McDonald's din Moscova nu se formase asa coada.Si daca a venit vorba de coada...sa continuam! Proprietarii bazinelor de agrement dau si ei din coada ca catelusii care asteapta tita mamei pentru a o suge...mai si freaca capul...pardon, miinile...uitind sa frece si fundurile piscinelor...dupa cum am mentionat mai sus, lumea vine sa se spele ;).
E un lant vicios, credeti ca aici se incheie cercul rinjitorilor pe bani straini? ba...Vara innebunesc nu doar oamenii,ci si contoarele de apa...apropo, cel de lumina ii tine pasul! Union Fenosa si Apa Canal Chisinau excitant ejaculeaza de la emiterea unor facturi consistente...si daca toti mai sus se freaca pe miini, astia mai freaca capul...adaugind cite-o cifra nevinovata.
Doar soferii de maxi-taxi isi freaca boturile de ciuda,deoarece acasa nu se mai intorc cu acel bat gros de salam...facut pe spatele celor care stau ca berile in lada urcind treptele "transportului public"!
Cica mai dau si tichete, probabil sa ne stergem...fiecare ce doreste(dupa preferinte).
Stropii curg pe frunte, vin pe scule, invadeaza gitul, intra in tunel...pieptul se lasa intretaiat de picatura, maioul uscat ca desertul Sahara ii opreste cursa...ne dehidratam, apa paraseste creierul, sintem gata de orice, havuzurile  capitalei vin intr-u ajutor!!!
Toti se dezgolesc, mirlanii urla dupa fete in mini, fetele in mini urla de caldura sorbind modest din inghetata, urla si "oamenii-contor" de la rutiere, insa nu de canicula...asa le este meseria "Severnii avto-vokzal, soroc let si spitalul de urjenta" ;))) .Toti se bronzeaza, dupa nivelul de bronzare ii poti stabili si meseria :D Casca mitele si cainii se ling la...e cald!!! :)))
Oameni buni e vara, canicula, e infern, fiecare isi salveaza blana cum poate, un sfat pretios de la Doctor Max...iesind din casa pe cap e bine sa purtam o frunza de varza :)))
P.S. Cit pe ce sa uit, cuvintele in trend sinteti curiosi sa le auziti...hmmm...INCALZIRE GLOBALA...pe curind...;)

Комментариев нет:

Отправить комментарий