12 окт. 2011 г.

Peluza noastra nu tolereaza inamicul...

Si ce daca erau 60 de mii de suporteri olandezi...cu totii realizam ca sintem cei mai tari.Fratilor am avut o peluza de toata frumusetea,care nu se echivaleaza nici cu gumele de mestecat "Turbo" pe care le indrageam atit...Erau in peluza ca la vreo 200 sute de insi,dar faceau mai mult decit Maracana si Nou Camp luate impreuna...au fost senzationali,au fost rai,au fost animalici,au fost fenomenali,in sfirsit remarcabili.Erau dezbracati pe cind nataraii aia in oranj clantaneau dintii in scurte de mers la munte...Pe bune,am avut galerie departe de casa,am simtit al 12-lea jucator indemnind sa iesim la joc.Emanau atita incredere incit era cu putinta sa scoatem si acea remiza mult rivnita.


P.S. Sper ca jocul nostru a fost o intriga,si in acelasi timp un deznodamint echitabil pentru un efort atit de imens facut de ultrasii nostri...pe curind

5 комментариев:

  1. Mindru de asa oameni ca tine,care cresc la nationala noastra!
    Maxim Unul Din Noi!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Max, tot respectul pentru tine ! Sincer, ai fost temă de discuție pozitivă după meciul cu Olanda. Ești bravo ! Atâta timp cât nu uiți de unde ai pornit și cine ești atâta timp ești în avantaj față de restul !

    www.galbur.md

    ОтветитьУдалить
  3. Maxim tot respectul din partea Galeriei Zimbru!

    Mereu am fost si v-om fi alaturi de Zimbru si de echipa Nationala !!!

    Mindri ca asemenea jucatori ca tine reprezinta Nationala Noastra!

    ОтветитьУдалить
  4. merci mult pentru toti...scriu ceea ce gindesc,bafta tuturor

    ОтветитьУдалить
  5. bravooo Maxim....sintem mindru de asa jucatori ca tine la Nationala care au constiinta nationala...

    ashambra.blogspot.com

    ОтветитьУдалить