3 янв. 2012 г.

Bilet de EUROPA...

Mi-am redobindit dreptul de a ma numi "roman",cred ca la perioada actuala acest document este mai mult o necesitate,decit un orgoliu national,pina la urma in noi fierbe acelasi singe latin,care ne infrateste...si totusi sint "roman-basarabean"...deci "moldovean"
P.S. N-am sa uit niciodata tarimul unde am facut primii pasi..."Un prieten vechi,e mai bun decit o suta noi"...pe curind





3 комментария:

  1. Dude..cat de ignorant poti sa fii(ca sa nu zic idiot) ca sa iti pui poza cu datele personale pe net...e ca si cum ti-ai servi identitatea pe tava. Un simplu click pe poza ta si adio identitate... sa nu te miri ca te vei trezi cu cine stie ce date compromise.

    ОтветитьУдалить
  2. Sa stii ca ofensa ta chiar o iau ca pe un compliment...vei intelege despre ce vorbesc,numai in cazul in care l-ai citit pe Dostoievschi,daca doreai sa ma previi de asemenea fraudari,puteai sa o faci intr-o maniera amiabila,chiar ma voi folosi de advice-ul tau,multumesc si succes

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Am citit "Idiotul" si nu cred ca am fost chiar ofensator...nu te supara..dar un dush rece nu strica din cand in cand...bafta!

      Удалить